Soita numeroon 044 309 9837 jos on kysyttävää. info@panimonurkka.fi
Nouto-osoite: Kalustetie (ent. Riihitontuntie) 4, 01720, Vantaa. Avoinna 10-18 arkisin.

PANIMONURKKA.FI

Laatutavaraa kotipanijoille


0,00 

Ostoskori on tyhjä.

Château Kauramallas

2,88  - 4,64  / kg

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): CKa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

Täyteläisyyttä ja erityisen pehmeää suutuntumaa olueen tuova kuorituista kauranjyvistä valmistettu mallas. Voimistaa keksimäisiä maltaan makuja. Hyvä lisä myös gluteenittomiin oluisiin.

Käyttökohteet: Mikä tahansa olut kun halutaan paksumpaa runkoa ja kestävempää vaahtoa. Perinteisimmin käytetty tummissa englantilaistyylisissä oluissa.

Kaikki maltaat myymme kilohintaan, suuremmilla määrillä alempi hinta. Suurin alennus täydessä säkissä (25kg) Esimerkiksi jos haluat ostaa 4325g, kirjoita kenttään 4.325, muista vain erottaa desimaalit pisteellä, jenkkisofta jne… Kirjoitettuasi määrän, pitäisi hinta näkyä automaattisesti määrän alla. Määrän syötettyäsi muista lisätä tuote koriin, jos pari kilon pussia jostain ihmeen syystä haluat niin, syötä painoksi kilo ja lisää 2kpl koriin. Jos hyvin pieniä määriä haluat, on minimiveloituksemme 15c. Kirjoita tilauksen lisätietoihin mitkä maltaat tulevat samaan erään ja mieluiten oluen nimi etikettiä varten niin saat oluterän kaikki maltaat kätevästi samassa paketissa ja puita säästyy.

Kosteus 7%
Extract (dry basis) 78.5%
Väri 5(2.4) EBC(Lov.)
Kokonaisproteiini 10-12%

Lisätiedot

Paino50 kg