Toimituskulut ja -kuviot

Toimituskulut kaupassamme vaihtelevat huomattavasti tilauksen painon mukaan ja pohjautuvat suoraan niihin kuluihin mitä itse maksamme. Mielestämme homma on näin reilumpaa kuin jyvittää ne hintoihin ja tarjota yhtä toimituskulua tai pitää jotain hemmetin rajoituksia sen suhteen mitä lähetämme. Ts. Jos haluat viisi säkkiä maltaita postitse 25kg säkkihintaan (paljon normi kilohintoja alempi), niin mikäs siinä. Toimituskulut toki ovat jotain 40€:n luokkaa, mutta alennukset joita täysistä säkeistä annamme ovat aika reippaat. Tiedämme, että tässä maassa on aika monta paikkaa mistä niitä ei ole järkeä lähteä noutamaan ja tuollainen määrä vähänkään isommalla porukalla menee hujauksessa.

Toimituskulujen pitäisi päivittyä ostoskoriin ja kassalle automaattisesti. Jos et niitä kassasivulla lisännyt vaan valitsit noudon, on mahdollista ne jälkikäteenkin lisätä menemällä kaupassa osioon toimituskulut ja muut epämääräisyydet. Tätä piirrettä voi myös käyttää jos jostain syystä haluat 750g tai alle maltaita jonnekin mistä niitä ei saa noutamalla. Lähetämme ne kyllä kun valitset maltaat ja lisäät koriin 5€ maksavan raskaamman kirjetoimituksen.

Summittaiset hinnat

Kirje – Kaikki alle 3cm paksuudeltaan olevat tavarat. Ml. 25g humalapussit.

Painon mukaan 1,5 – 5 €

Postipaketti – Nouto postista

0-35 kg 7,90€

Jokaiselta seuraavalta alkavalta 35 kg:lta 7,90€

Nouto Smartpost – automaatista: 7,90€, tavaroissa jotka eivät automaattiin sovi on maininta kaupassa tuotteen kuvauksen yhteydessä. Maksimipaino 30kg

Express Business Day – Postin kuljetus kotiin/panimolle/työpaikalle 8-16 välillä ilman ennakkoilmoitusta todennäköisesti juuri kun kukaan ei ole paikalla 0-35kg: 11,78€

Express Flex – Postin kotiinkuljetus sovittuna aikana 0 – 35kg: 15,56€

Molemmissa postin kotiinkuljetuksissa yli 35kg:n tilauksissa mukaan tulee laskuri joka menee seuraavalla kaavalla: 13,36€ per lähetys + 0,21€/kg, tämä Business Daylla, Flexissä euron pari ylempi perusmaksu ja sama kilohinta.

Kotiinkuljetus Helsingissä, ei painorajaa: 15,56€. Alle 35kg tilaukset joissa ei ole mitään erityisen ärsyttävää pakattavaa menevät välillä Postin kuljetuksena.

Kotiinkuljetus Vantaa, Espoo, Kauniainen. Ei painorajaa: 15,56€. Alle 35kg tilaukset joissa ei ole mitään erityisen ärsyttävää pakattavaa menevät välillä Postin kuljetuksena.

Matkahuolto: Hinta skaalautuu painon mukaan, esim. 1-2kg paketit menevät hintaan 7,81€ ja 30 kg paketit hintaan 17,36€. Alle 30kg lähetykset haettavissa mistä vaan missä on Matkahuollon pakettipiste. Painavemmat paikkakuntasi Matkahuollosta/linja-autoasemalta.

PostNord.

Samantapainen kuvio kuin Matkahuollolla, noutopaikatkin usein samoja.

DPD

Kotiinkuljetus DPD:n kautta sovittuna aikana. Hinta vaihtelee painon mukaan ja on luokkaa 18,90€ – 33€.

 

Toimitusajoista sen verran, että normaalitilanteessa tilaukset lähtevät matkaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä tästä saapumiseen menee yleensä firmalla kuin firmalla 1-2 päivää. Poikkeustilanteita kuitenkin on usein ja aika ajoin tilauksia on sumaksi asti. Pyrimme tiedottamaan näistä mahdollisuuksien mukaan, mutta yleensä silloin on kiire pakata em. tilauksia niin näin ei aina tapahdu. Aamupäivästä tulleet tilaukset on mahdollista saada matkaan samana päivänäkin, jos tilaus ei sisällä mitään moninutkaisesti pakattavaa, tyyliin lasiesineitä tai rouhittuja maltaita. Postin kuljetuksissa on se hyvä puoli, että ne lähtevät varastoltamme vasta neljän aikoihin (yrityspalvelupiste 400m päässä varastoltamme menee kiinni viideltä), joten iltapäivälläkin jätetyt tilaukset on mahdollista saada seuraavaksi päiväksi perille hieman tilanteen mukaan. Matkahullon kanssa tilanne on monimutkaisempi, koska paketit noudetaan varastoltamme ja tätä ei tapahdu joka päivä, etenkään perjantaisin. Ao. firma on pääkaupunkiseudilla siitä vinha, että yrityspuolen paketteja voi jättää vain ja ainoastaan Kamppiin ja yhteen paikkaan Vantaalla sekä Espoossa joilla on se yhteinen piirre, että niille ajaa puoli tuntia suuntaansa varastoltamme, joten joitain äärimmäisen erityisiä poikkeuksia lukuunottamatta näin ei tehdä. Torstaina Matkahuollon kuski käy lähes poikkeuksetta noin 14:00, joten samalle viikolle haluttavat Matkahuollon tilaukset on syytä tehdä ennen sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *